Регіональна науково-практична он-лайн конференціяна тему «Актуальні проблеми національного адміністративного права в умовах воєнного стану».

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 
2 березня 2023 року на базі Навчально-наукового інституту права НУВГП відбулася Регіональна науково-практична он-лайн конференціяна тему «Актуальні проблеми національного адміністративного права в умовах воєнного стану».
До участі у конференції долучилося майже сімдесят дослідників і практиків у галузі адміністративно-правових відносин, а також здобувачі вищої освіти усіх рівнів (аспіранти, магістранти і студенти).
 
Відзначимо, що попри регіональний статус своє бажання взяти участь у конференції виявили представники київських і донецьких освітніх і наукових закладів.
Під час конференції і науковці з досвідом, і дослідники-початківці обмінялися своїми думками та представили власні напрацювання щодо (1) проблематики реалізації адміністративно-правових відносин в умовах воєнного стану, (2) проблемних аспектів практичної реалізації режиму воєнного стану; (3) актуальних проблем забезпечення прав людини в умовах воєнного стану.
 
Аналіз заявлених матеріалів надає підстави сподіватися, що результатом конференції може стати оптимізація практики адміністративно-правових відносин, зокрема у межах Рівненської області. За результатами конференції заплановане видання збірника наукових матеріалів.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування