Показове практичне заняття з дисципліни «Судова бухгалтерія»

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Протягом березня у ННІ права працювали створені на кожному курсі ініціативні групи, завданням яких було обговорення та розробка нових форм та методів навчання і викладання. Результати напрацювань представили та обговорили на засіданнях Студради ННІП, Науково-методичної ради з якості ННІП, Вченій раді ННІП, рішенням яких стало: провести ряд показових занять за новими методиками.

Зокрема, 08 квітня 2021 року відбулося перше показове практичне заняття з дисципліни «Судова бухгалтерія» (лектор В. І. Цимбалюк, асистент Ю. В. Градиська) у форматі онлайн для студентів 4 курсу групи ПР-41, спеціальності 081-Право.

На заняття були запрошені заступники директора, завідувачі кафедр та старости й представники академічних груп.

Заняття проводили троє спікерів з числа студентів групи, які підготували три блоки питань різної складності та різних типів (блок 1 - тестові завдання, блок 2 - заповнення пропусків та блок 3 - запитання-відповідь) з вивчених раніше тем. Спікери задавали питання, а запрошені викладачі обирали того студента, який відповідатиме з метою об‘єктивності. Після цього лектор та асистент робили бліц- опитування студентів. Підсумовуючи заняття студенти групи та запрошені викладачі оцінювали в чаті підготовку кожного  до заняття. Студенти групи також оцінювали форму проведення заняття.

Викладачі дали позитивний відук про такий формат проведення занять. Наголосили, що пара пройшла цікаво та інформативно, а усі здобувачі були активними учасниками навчального процесу.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування