Науково-практичний семінар та знайоство із ІТ-компанією PlayrixZagrava

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Науковий захід на тему «Сучасний стан ігрової індустрії в Україні: юридичний та безпековий аспекти»

30 квітня 2024 року в рамках традиційного Фестивалю науки для студентів 2 курсу був організований науково-практичний семінар на тему «Сучасний стан ігрової індустрії в Україні: юридичний та безпековий аспекти». Науковий захід був проведений старшим викладачем кафедри правоохоронної діяльності та спеціальних юридичних дисциплін ННІП Олександром Кубаєм. Подія відбувалася на базі ТОВ «ЗАГРАВА СТУДІОС», яка є одним із лідерів у сфері ігрової індустрії та ІТ. Модератором виступив юрист компанії, член Національної асоціації адвокатів України Роман Берун. Мета проведення заходу – обмін знаннями та дослідженнями у сфері права та технологій, знайомство студентів із роботою міжнародної компанії, перспективи роботи юристом в епоху сучасних інформаційних технологій.

Захід розпочався із екскурсії. PlayrixZagrava - це 4 поверхи сучасного та технологічного простору: openspace, навчальні аудиторії, художня студія, конференц-кімнати, місця відпочинку, власний спортзал, медичний кабінет, кухня. Все орієнтоване на працівників, які повинні бути максимально зосереджені на виконанні поставлених завдань та втіленні власних творчих ідей. Після екскурсії в одній із навчальних аудиторій відбувся семінар у форматі круглого столу, на якому розглядались такі питання: законодавче регулювання ігрової індустрії в Україні, типові юридичні проблеми в процесі діяльності ігрових студій, вплив повномасштабного вторгнення на ігрову індустрію в Україні, компетентності, якими повинен володіти юрист для роботи в ігровій компанії, способи використання ігрових продуктів зловмисниками та методи протидії та запобігання. Відповідали на запитання адміністративний директор компанії Євгенія Жовнач та юрист Роман Берун.

За підсумками проведення такого заходу студенти отримали унікальний погляд на взаємозв’язок між правом та ІТ-сферою, усвідомили, що сучасний юрист повинен досконало володіти знанням англійської мови, мати цифрову грамотність, якомога раніше залучатись до практичної професійної діяльності, бути хорошим оратором, постійно розвиватись та йти в ногу з часом.

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування