Звіт директора навчально-наукового інституту охорони здоров’я за 2023 рік

19 грудня відбулись загальні збори трудового колективу Навчально-наукового інституту охорони здоров’я НУВГП, на яких директор Григус Ігор Михайлович виступив зі звітом про результати роботи за 2023 навчальний рік та визначив основні стратегічні завдання на 2024 рік і перспективу.

Професор Ігор Григус презентував досягнення усіх кафедр ННІОЗ, проаналізував їх діяльність, звернув увагу на те, куди спрямувати свої сили у наступному році. Також він виокремив свій внесок у діяльності інституту охорони здоров’я, показав результати своєї педагогічної та професійної активності, місце в рейтингах. Крім основних досягнень, директор проаналізував і ті проблеми, які постали перед колективом в поточному році, а також окреслив коло завдань на 2024 рік, насамперед в плані розвитку інституту. Серед основних завдань на наступний рік: акредитація спеціальностей, постійне підвищення якості навчального процесу, підвищення якості профорієнтаційної роботи, нарощування кадрового потенціалу шляхом збільшення частки викладачів з науковими ступенями, вдосконалення, зміцнення матеріально-технічної бази та ряд інших.

На завершення свого виступу Ігор Михайлович побажав успіхів та процвітання в освітньому процесі, подякував за плідну роботу та високий професіоналізм колективу Навчально-наукового інституту охорони здоров’я.

До обговорення звіту долучилися співробітники інституту, а також проректор з науково-педагогічної роботи, розвитку та комунікацій НУВГП Подлевський Андрій Анатолійович, який відзначив  високий рівень наукової роботи, здобутки у галузі навчальної роботи та досягнення інституту щодо інтеграції в український та міжнародний освітньо-науковий простір.

Делегати схвально оцінили діяльність директора інституту та усього трудового колективу, відзначили змістовність і чітку структуру звіту, поділилися своїм баченням щодо напрямів роботи інституту в 2024 році, запропонувавши подальше розширення баз практик для студентів, реалізацію нових освітніх програм, модернізацію навчального процесу, покращення матеріально-технічного забезпечення та створення нових можливостей для реалізації студентських ініціатив.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування