Засідання студентського гуртка "Спортивна реабілітація"

16 квітня 2024 р. у приміщенні Навчально-наукового інституту охорони здоров’я відбулося чергове засідання студентського гуртка "Спортивна реабілітація"

На заході були присутні здобувачі вищої освіти груп ФКС-11 та ФКС-11інт, які цікавляться питаннями спортивної реабілітації та способами запобігання травм шляхом накладання кінезіотейпу.
На засіданні учасники гуртка поділилися своїм досвідом і методиками у сфері відновлення після травм. Основною темою обговорення була роль кінезіотейпування як засобу запобігання травм колінного суглоба баскетболістів та його вплив на загальний стан здоров'я спортсменів.
Учасники ознайомилися з різними методами профілактики повторного травматизму, набули практичних навичок. Також було проведено майстер-клас з кінезіотейпування колінного суглоба.
Керівник гуртка, Ніколенко Інна Михайлівна, старша викладачка кафедри фізичної терапії, ерготерапії, підкреслила важливість таких заходів для студентів, адже вони сприяють поглибленню знань і набуттю практичних навичок, які можуть бути корисними в майбутній професійній та спортивній діяльності.
Засідання завершилося обговоренням планів на майбутнє та визначенням тем для наступних зустрічей. Учасники висловили свою зацікавленість у продовженні вивчення питань спортивної реабілітації та активному залученні до діяльності гуртка.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування