Янголи спорту

9 листопада заступниця директора ННІОЗ з виховної та профорієнтаційної роботи Ірина Орел організувала зустріч наших студентів з Романом Кролем.

В Навчально-науковому інституті охорони здоров'я студенти отримали вражаючу можливість познайомитися з Романом Кролем — уповноважений представник Спортивного Комітету України в Рівненській області, Чемпіон Світу з кікбоксингу, Майстер спорту України Міжнародного класу з кікбоксингу ВАКО, заслужений тренер України, голова ВП ВГО кікбоксингу ВАКО в м. Рівне. З перших днів повномасштабного вторгнення став на захист нашої держави.

Роман розповів студентам про проєкт "Янголи спорту", трагічні реальності війни, описав важкі випробування, які потребують мужності і сили волі наших воїнів, та закликав студентів не лише пам'ятати, але й долучатися до благодійних ініціатив та підтримувати ЗСУ.

Проєкт "Янголи спорту" – реквієм  за загиблими в російсько-українській війні спортсменами, висвітлює вшанування пам'яті та відзначення героїчних здобутків спортсменів, які втратили свої життя в боротьбі за незалежність, їхні внески в розвиток українського спорту та військово-патріотичне виховання. Він також закликав студентів брати активну участь у проєкті, підкреслюючи, що об'єднані зусилля можуть внести вагомий внесок у збереження пам'яті та підтримку родин загиблих спортсменів.

Ця зустріч стала частиною важливого діалогу між студентами та організаторами проєкту, покликання якого сприяти вихованню молодого покоління в дусі патріотизму та глибокої поваги до тих, хто віддав своє життя за свободу та незалежність.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування