Як МИ перемогли інсульт (онлайн зустріч)

27 жовтня відбулась онлайн-зустріч студентів та викладачів навчально-наукового інституту охорони здоров’я із одеситом Максимом Недвигою.

20 вересня 2018 він отримав важкий геморагічний інсульт і впродовж тривалого часу разом з родиною боровся за відновлення втрачених внаслідок хвороби здібностей та досяг у цьому великого успіху. Зі стану лежачого хворого, який не може навіть вимовити жодного слова, він повністю повернувся до активного життя. І про це Максим, під час війни, видав книгу «Як МИ перемогли інсульт». У цій книзі ви знайдете реальну історію людини, яка подолала страшну хворобу та змогла повернутись до нормального життя. Лікар-невролог, Заслужений лікар України Ю.В. Фломін радить книгу не тільки пацієнтам, які пережили інсульт, та членам їх родин, але й усім, кого цікавить відновлення після інсульту та інших тяжких захворювань.

Автор на власному досвіді доводить, що позбавитись наслідків інсульту можливо майже в кожному випадку, дає покрокові поради щодо лікування та реабілітації – що робити родині та хворому. Книга  дає велику надію всім, хто думає, що їхнє активне життя вже позаду, вказує їм правильний шлях до зцілення.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування