Вебінар від професіонала-практика «Тактична фізична терапія при міофасціальних больових синдромах у військових»

27 листопада в Навчально-науковому інституті охорони здоров’я у дистанційному форматі сервісу програми ZOOM, для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, спеціальності 227 Терапія та реабілітація відбувся науково-практичний вебінар із навчального курсу «Тактична фізична терапія для фронту та перемоги» від професіонала-практика. Спікером виступив Шитіков Тимофій Олександрович, експерт галузі реабілітації, кандидат медичних наук, лікар-реабілітолог Центру натуропатії та валеології товариства мануальних терапевтів, лікар волонтерського Реабілітаційного центру для учасників ООС (м. Дніпро), із темою «Тактична фізична терапія при міофасціальних больових синдромах у військових».

До вебінару також були запрошені і науково-педагогічні працівники інституту. Тимофій Олександрович детально розповів що ж таке міофасціальний больовий синдром (МБС), провів аналіз результатів власних досліджень, присвячених вивченню ефективності фізичної терапії у лікуванні пацієнтів з МБС та поділився практичним досвідом.

Усі бажаючі мали можливість поставити спікеру питання, поспілкуватись по темі вебінару та обговорити багато перспективних напрямів фізичної терапії.

Важливим здобутком вебінару стало не лише отримання знань, а й налагодження контактів із вітчизняними експертами в галузі реабілітації.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування