Успішні захисти магістерських робіт студентів спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» ННІОЗ

У період 18-21 грудня 2023 року в Навчально-науковому інституті охорони здоров’я НУВГП відбувся захист магістерських робіт. 

Державна екзаменаційна комісія працювала у складі: голова ДЕК – завідувач кафедри фізичної терапії та ерготерапії Волинського національного університету імені Лесі Українки, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор Андрійчук Ольга Ярославівна, члени ДЕК: доктор медичних наук, професор Григус Ігор Михайлович, доктор наук з фізичного виховання, професор Нестерчук Наталія Євгенівна, кандидат фізичного виховання та спорту, доцент Нагорна Ольга Борисівна, кандидат біологічних наук, доцент Гамма Тетяна Вікторівна, секретар – старший викладач кафедри фізичної терапії, ерготерапії Крук Іванна Миколаївна.

Під час захисту магістерських робіт студенти презентували свої напрацювання за допомогою сучасних інформаційних технологій, що надавало матеріалам досліджень наочності та дозволяло екзаменаційній комісії оцінити рівень підготовки кожної магістерської роботи.

Тематики кваліфікаційних робіт студентів-магістрів за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія» є актуальними та відповідають реаліям сьогодення. Наукові роботи відрізнялись не лише елементами наукової новизни, а й практичним спрямуванням, чим викликали жваву дискусію та обговорення. На поставлені комісією запитання, магістранти дали аргументовані та змістовні відповіді, демонструючи високий рівень професійної підготовки. 

Вітаємо наших випускників з успішним захистом магістерських робіт і бажаємо реалізації найсміливіших проєктів, доброї долі та благополуччя в житті. Нехай знання, отримані в університеті, стануть запорукою вагомих здобутків і допоможуть досягти омріяних вершин у професійній діяльності.

Подальших успіхів та професійного зростання!!!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування