Участь в семінарі працівників та студентів ННІОЗ «Профілактика емоційного вигорання для медичних працівників»

  14 квітня 2021 р. о 15.00 год відбувся семінар в онлайн форматі на платформі Zoom «Профілактика емоційного вигорання для медичних працівників», який проводили центр розвитку медсестринства Міністерства охорони здоров'я України спільно з Центром активної реабілітації та паліативної допомоги ReHUB та БФ «Мати Тереза».

У семінарі взяли активну участь Ногас Анжела Олександрівна – к.фіз.вих., доцент кафедри медико-психологічних дисциплін, Гуцман Сергій Володимирович – к.б.н., доцент кафедри медико-психологічних дисциплін та студенти 2 курсу, груп ФТЕ-22 і ФТЕ-11інт. навчально-наукового інституту охорони здоров'я.
     На семінарі були розглянуті фактори, що можуть спричинити синдром емоційного (СЕВ) вигорання, основні симптоми СЕВ (згідно ВООЗ) та акцентовано увагу на те, що згідно статистики, частіше за все (30-90%) СЕВ діагностується у лікарів, медичних сестер, вчителів, науково-педагогічних працівників, вихователів, психологів, соціальних працівників, поліцейських, рятівників. З усіма учасниками семінару було проведене анкетування на визначення СЕВ з підрахуванням та визначенням особистих результатів у балах. Висвітлені основні методи профілактики емоційного вигорання. Семінар пройшов у цікавому та повчальному форматі в подальшому з отриманням сертифікату про участь.

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування