Участь у роботі спеціалізованої вченої ради Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту

Професор Григус І.М. у черговий раз був опонентом на захисті дисертації на здобуття ступеня доктора філософії. 

Так, 7 квітня 2023 року в дистанційному форматі відбулося засідання разової спеціалізованої вченої ради Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту з проведення захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії Афанасьєва Д.С. на тему "Профілактика порушень біомеханічних властивостей стопи дітей молодшого шкільного віку з депривацією слуху в процесі адаптивного фізичного виховання" галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка», за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт».

Науковий керівник: Кашуба Віталій Олександрович, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор, Придніпровська державна академія фізичної культури і спорту.

Склад разової ради: Голова ради: Москаленко Наталія Василівна, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор, Придніпровська державна академія фізичної культури і спорту, проректор з наукової діяльності.

Рецензент: Бурдаєв Кирило Володимирович, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, Придніпровська державна академія фізичної культури і спорту, завідувач кафедри фізіології та спортивної медицини.

Опонент: Холодов Сергій Анатолійович, кандидат педагогічних наук, доцент, Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського, доцент кафедри біології і охорони здоров’я.

Опонент: Випасняк Ігор Петрович, доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, професор кафедри теорії та методики фізичної культури і спорту. Опонент:

Григус Ігор Михайлович доктор медичних наук, професор, Національний університет водного господарства та природокористування, директор Навчально-наукового інституту охорони здоров’я.

Захист пройшов успішно, всі члени вченої ради проголосували одноголосно за присудження ступеня доктора філософії Афанасьєву Д.С. в галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування