Участь професора Ігоря Григуса у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми фізичного виховання, спорту, фізичної реабілітації та туризму в сучасних умовах життя»

18 квітня 2024 року доктор медичних наук, професор Григус Ігор Михайлович брав участь у роботі VІ міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми фізичного виховання, спорту, фізичної реабілітації та туризму в сучасних умовах життя», яку організував факультет фізичного виховання, здоров’я та туризму Запорізького національного університету

Під час урочистого відкриття конференції були онлайн вітання від ректора ЗНУ, професора Фролова М. та проректорів ЗНУ – професорів Васильчука Г. та Каганова Ю. Також вітали учасників конференції ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки, професор Цьось А., ректор Харківської державної академії фізичної культури, професор Мулик В.

На пленарне засідання було винесено 12 доповідей. Зокрема, на пленарному засіданні професором Ігором Григусом було представлено доповідь на тему: «Дозування фізичного навантаження у програмах кардіо-легеневої реабілітації».

Потім були секційні засідання за напрямами.

Робота конференції пройшла плідно, система Zoom допомогла усім поспілкуватися, обмінятися досвідом.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування