Участь професора Ігоря Григуса у Всеукраїнському круглому столі

27-28 червня 2024 року д.мед.н., професор Ігор Григус брав участь у Всеукраїнському круглому столі завідувачів кафедр зі спеціальності 227.1 «Фізична терапія» в місті Львів

Цей захід був організованим в рамках проєкту «Покращення реабілітаційних послуг в системах охорони здоров’я», що фінансується агентством США з міжнародного розвитку USAID та імплементується міжнародною неурядовою організацією «Моментум Вілс фор Хьюменіті» (Momentum Wheels for Humanity) за підтримки Української асоціації фізичної терапії, Міністерства освіти та науки України, Міністерства охорони здоров'я України, Українського католицького університету та Національного університету фізичного виховання та спорту України.

Мета круглого столу полягала в обговоренні питань, пов'язаних із клінічною освітою фізичних терапевтів. Завідувачі кафедр фізичної терапії та реабілітації з ЗВО України обмінювались думками щодо шляхів покращення вищої освіти фізичних терапевтів в цілому та розвитку системи реабілітації в Україні. Участь в заході визначалася як важливий внесок у обмін досвідом та вирішення актуальних завдань у сфері фізичної терапії.

Головними спікерами заходу були:

Грінберг Марша, старший технічний керівник / Senior Technical Lead Momentum Wheels for Humanity, World Rehabilitation Alliance Representative, Workforce Work Stream.

Убогов Сергій Генадійович, начальник Управління медичних кадрів, освіти і науки Міністерства охорони здоров’я України.

Мруга Марина Рашидівна, державний експерт з вищої освіти та освіти дорослих Директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України.

Рокошевська Віра Вікторівна, завідувачка кафедри «Фізична терапія та ерготерапія» Факультету наук про здоров'я Українського католицького університету, Національний консультант з клінічної освіти проєкту «Покращення реабілітаційних послуг у системах охорони здоров’я».

Лазарєва Олена Борисівна, завідувачка кафедри фізичної терапії та ерготерапії Національного університету фізичного виховання і спорту України, Національний консультант з освіти проєкту «Покращення реабілітаційних послуг у системах охорони здоров’я».

Романишин Микола Ярославович, керівник координаторів клінічної освіти в Україні проєкту «Покращення реабілітаційних послуг у системах охорони здоров’я».

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування