«Тиждень мрій» у ННІОЗ продовжується

У Навчально-науковому інституті охорони здоров’я триває «Тиждень мрій»

Вівторок розпочався для майбутніх випускників з лабораторного заняття з корекційної педагогіки, яке проводила старша викладачка Михайлова Ірина Олегівна. Під час пари учні ознайомились з новим для них поняттям – сенсорна інтеграція, поглибили свої знання стосовного наявних сенсорних систем та дізнались про порушення, які спостерігаються у дітей з особливими освітніми потребами. Окрім того, випускники взяли участь у вправах та іграх, спрямованих на корекцію пропріоцептивної, вестибулярної, аудіальної та тактильної систем. Учні долали смугу перешкод, вчились координувати та злагоджувати рухи свого тіла, орієнтуватись на звукові стимули та диференціювати їх, а також створили власні сенсорні кульки задля зняття емоційної напруги. В кінці пари випускники охоче ділились своїми приємними враженнями та особливо зраділи, дізнавшись, що свої вироби вони можуть забрати з собою.

Після лабораторного заняття випускники відвідали лекцію з загальної патології, яку проводила старший викладач Подолянчук Інна Сергіївна. Під час пари учні ознайомились з основними аспектами вивчення та розуміння патологічних процесів в організмі людини. Разом з викладачем та здобувачами вищої освіти, майбутні випускники розглянули причини виникнення захворювань, механізми розвитку патологічних процесів, зміни в клітинах та тканинах, а також методи діагностики та лікування захворювань. Завдяки лекції з загальної патології учні не лише ознайомились з принципами патологічних процесів, а й поглибили власне розуміння того, наскільки важливим є правильна діагностика, завдяки якій надається необхідне лікування різних захворювань.

Старша викладачка та аспірантка Зарічнюк Ірина Романівна провела для випускників захоплююче та інформативне практичне заняття з профілактично-лікувального масажу. Під час заняття учасники отримали вичерпні знання про фізіологічний вплив масажу на організм людини. Акцент був зроблений на важливості організаційних та гігієнічних норм під час проведення масажу. Розглянули техніки і методики виконання прийомів погладжування, розтирання, вижимання, розминання, вібрації. Під керівництвом досвідченого фахівця, випускники не лише засвоїли теоретичний матеріал, а й відпрацювали вміння на практиці, виконуючи прийоми один на одному. Після завершення масажу учні з великим захопленням ділилися своїми враженнями та ставили різноманітні запитання, що свідчить про глибокий інтерес до отриманої інформації та бажання подальшого розвитку в цій сфері.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування