«Тиждень мрій» розпочався в ННІОЗ

01.04.2024 року в Навчально-науковому інституті охорони здоров’я розпочався «Тиждень мрій»

Метою даного проєкту є якісне проведення профорієнтаційної роботи з майбутніми випускниками шкіл. Під час «Тижня мрій» учні відвідують пари в інституті, завдяки чому  детальніше ознайомлюються зі специфікою даного закладу, можливостями кар'єрного зростання та життєвих перспектив. Через зустрічі з представниками інституту, лекції, практичні та лабораторні заняття, майбутні випускники мають змогу зробити більш обдуманий вибір стосовно своєї освіти та професійного шляху.

Знайомство учнів рівненських шкіл з ННІОЗ розпочалось з лабораторного заняття з біомеханіки, яке проводив старший викладач Гірак Анатолій Митрофанович. Під час пари майбутні випускники ознайомилися з новою для них дисципліною, дослідили як статичні, так і динамічні аспекти руху та взаємодії зовнішніх сил з тілом. Також одинадцятикласники відвідали лабораторне заняття з методики роботи з дитячим хореографічним колективом, яке проводив старший викладач Рабченюк Сергій Віталійович. Під час цієї пари майбутні випускники не лише дізнались про специфіку роботи хореографа з дітьми, а й отримали безліч позитивних емоцій. Після цього старший викладач Кирик Олег Олегович ознайомив учнів з алгоритмом надання долікарської допомоги при втраті свідомості та основними реанімаційними заходами при зупинці дихання та серцебиття - штучним диханням, непрямим масажем серця. Одинадцятикласники не лише здобули теоретичні знання, а й мали змогу відпрацювати їх на манекені.

Понеділок минув для майбутніх випускників плідно та продуктивно, вони отримали безліч яскравих вражень і з нетерпінням очікують наступних лекцій, практичних та лабораторних занять.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування