Третій день «Тижня мрій» у ННІОЗ

«Тиждень мрій» у Навчально-науковому інституті охорони здоров’я продовжується

Старший викладач Семенчук Олександр Вікторович провів для майбутніх випускників рівненських шкіл лабораторне заняття з кінезотерапії. Під час пари учасники проєкту змогли ознайомитись з надзвичайно корисною формою фізичної терапії, що використовує рухи тіла для покращення функції, зміцнення м'язів, поліпшення координації та відновлення рухливості. Учні дізнались, як цей підхід можна використовувати для лікування травм, реабілітації після операцій, покращення стану при різних захворюваннях м'язів та суглобів.

Професор Нестерчук Наталія Євгенівна провела для учнів рівненських шкіл лабораторне заняття з фізичної терапії в педіатрії. Учасників проєкту ознайомили з сенсорною кімнатою, наявною в Навчально-науковому інституті охорони здоров’я. Випускники мали змогу на власному досвіді відчути, як різноманітні об’єкти, наявні у цьому спеціально обладнаному приміщені, забезпечують зорові, слухові, тактильні та інші види стимуляції. Також учні дізнались, яким саме чином сенсорні кімнати використовуються у роботі з дітьми з розладом аутистичного спектру.

Старший викладач Коробкова Римма Михайлівна продемонструвала учасникам проєкту різні види східного масажу. Під наглядом досвідченого фахівця, учні ознайомились з основними прийомами та змогли виконати їх один на одному. Випускники відчули на собі, як східний масаж допомагає зняти напругу та покращує самопочуття.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування