Тренування по системі Табата

Існує три найбільш розповсюджені відмовки, які заважають займатися спортом, – нестача часу, відсутність необхідного обладнання або грошей на абонемент в спортзал.

В навчально-науковому інституті охорони здоров`я ці відмовки зводяться нанівець. Старший викладач кафедри теорії та методики фізичного виховання Орел Ірина Олексіївна, для студентів спеціальності «Фізична культура і спорт», провела дуже цікавий семінар на тему «Тренування по системі Табата».                                                                             

Тренування Табата – це вид інтервальних тренувань з високою інтенсивністю, що включає цикл вправ, які виконуються 4 хвилини. Займатися можна в будь-яких умовах (вдома, на вулиці, в залі), використовуючи лише власну вагу. Це тренування є одним з кращих методів для швидкого спалювання жиру, істотно перевершуючи по ефективності звичайні кардіотренування. Крім цього, тренінг Табата можна виконувати з звичайними вправами з вагою тіла - і в будь-яких умовах.

Семінар відбувся у досить цікавому для студентів форматі, де теорія одразу ж поєднувалась з практикою, тобто усі бажаючі мали змогу потренуватись та відчути на собі ефективність тренування.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування