Студент ННІОЗ Максим Відничук – срібний призер Всеукраїнського турніру

6-10 лютого 2024 року у місті Кривий Ріг відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед чоловіків та жінок, присвячений пам’яті Олександра Асауленка.

У змаганнях взяли участь 64 боксери з різних куточків України, які змагались за виконання звання «майстра спорту України» з боксу.

В складі збірної команди Рівненської області у цьому турнірі брав участь спортсмен спортивного відділення з боксу Національного університету водного господарства та природокористування Максим Відничук, студент першого курсу інституту Охорони здоров’я, спеціальністю фізична культура і спорт. Відничук Максим є діючим майстром спорту України з боксу, тому свою професійну карʼєру майбутнього тренера-викладача, яку обрав за навчанням, поєднує з професійним заняттям улюбленою справою – боксом.

Провівши на Криворізькому ринзі два боя, у фінальній частині турніру поступився більш досвідченому полтавському боксеру, та став срібним призером турніру.

Вітаємо з вдалим виступом та бажаємо нашому спортсмену подальших перемог, в спортивному Олімпійському році! Далі буде! Сподіваємось на перемогу!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування