Шосте офіційне опонування професора Ігоря Григуса в 2024 році

2 травня 2024 року доктор медичних наук, професор, директор Навчально-наукового інституту охорони здоров’я Григус Ігор Михайлович у дистанційному форматі брав участь у роботі разової спеціалізованої вченої ради Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, де відбувся захист дисертаційної роботи аспірантки кафедри теорії і методики фізичного виховання Козловської Світлани Олександрівни на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт

Спеціалізована вчена рада створена відповідно до наказу ректора Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського від 19 березня 2024 р. № 63 од з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації «Побудова профілактико-оздоровчих занять із жінками другого періоду зрілого віку з різними типами та станом постави» Козловської Світлани Олександрівни на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань 01 Освіта/Педагогіка за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт.

Науковий керівник: АСАУЛЮК Інна Олексіївна, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, декан факультету фізичного виховання і спорту.

Голова ради: КОСТЮКЕВИЧ Віктор Митрофанович, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор кафедри теорії і методики спорту Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, спеціальність 24.00.01 – олімпійський і професійний спорт.

Офіційні опоненти:

ГРИГУС Ігор Михайлович, доктор медичних наук, професор, директор навчально-наукового інституту охорони здоров'я Національного університету водного господарства та природокористування, спеціальність 14.01.33 – медична реабілітація, фізіотерапія та курортологія.

БОНДАР Олена Михайлівна, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, доцент кафедри кінезіології та фізкультурно-спортивної реабілітації Національного університету фізичного виховання і спорту України, спеціальність 24.00.02 – фізична культура, фізичне виховання різних груп населення.

Рецензенти:

КУЛЬЧИЦЬКА Ірина Анатоліївна, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри теорії і методики спорту, заступник декана з навчальної роботи факультету фізичного виховання і спорту Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, спеціальність спеціальність 24.00.02 – фізична культура, фізичне виховання різних груп населення.

ЩЕПОТІНА Наталія Юріївна, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання, завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, спеціальність 24.00.01 – олімпійський і професійний спорт.

Робота ради проходила згідно регламенту, конструктивно, з дотриманням усіх вимог.

За результатами відкритого голосування всі члени ради одноголосно проголосували за присудження наукового ступеня доктора філософії Козловській Світлані Олександрівні.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування