Семінар в стінах ННІОЗ для тренерів та суддів міської федерації кікбоксингу ВАКО

2 грудня 2023 року старший викладач кафедри теорії та методики фізичного виховання, суддя міжнародної категорії Ірина Олексіївна Орел, провела суддівський семінар для тренерів та суддів міської федерації кікбоксингу ВАКО, також мали можливість пройти семінар студенти ННІОЗ та ознайомитися з правилами рингових дисциплін кікбоксингу ВАКО, а вже наступного дня 3 грудня спробувати себе в якості суддів на змаганнях.

Проведення суддівського семінару та відкриття таких можливостей для тренерів, суддів і студентів є важливим етапом у розвитку спорту та сприяє його популяризації серед різних шарів населення. Ініціатива Ірини Олексіївни дозволяє створити сприятливі умови для обміну досвідом та вивчення найсучасніших підходів у кікбоксингу.

Також важливо відзначити, що участь студентів Навчально-наукового інституту охорони здоров'я у семінарі та їхній подальший внесок як суддів на змаганнях додають цьому заходу нові розміри. Це може виявитися корисним і для самого інституту, оскільки студенти отримують можливість застосувати свої теоретичні знання на практиці та збагачують свій досвід.

Такі ініціативи сприяють не лише підвищенню рівня кваліфікації фахівців у галузі кікбоксингу, але і розширенню спортивного співтовариства в цілому.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування