Семінар-практикум «Застосування основних типів ведіння в парі»

Хореографія – це світ прекрасного, це справжні почуття і хвилюючі емоції, це певна енергетика, яку не описати простими словами... її потрібно відчути.

Студенти бажають зануритись у цей світ, тож завданням кожного балетмейстера, педагога – сприяти підвищенню особистісного інтересу здобувачів до занять улюбленою справою – хореографічним мистецтвом.                 

Саме тому, в навчально-науковому інституті охорони здоров`я, для студентів спеціальності «Фізична культура і спорт» був проведений семінар-практикум на тему «Застосування основних типів ведіння в парі». Заняття проводив старший викладач кафедри теорії та методики фізичного виховання Рабченюк Сергій Віталійович.                                                              

Провідним напрямком семінару було розглядання актуальних питань хореографічної освіти на сучасному етапі, покращення рівня майстерності у студентів та принести щось нове у вже відомі та чинні техніки танцю, розглядаючи власне хореографічне мистецтво України, адже особливістю освітньо-професійної програми для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю "Фізична культура і спорт" є: ознайомлення з основами хореографії та методикою навчання; підготовка студентів до оволодіння основами хореографічної майстерності, методикою навчання рухів, постановкою хореографічних номерів, ознайомлення їх із здобутками національного і світового хореографічного мистецтва; формування мистецької активності і естетичного ставлення до мистецтва танцю.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування