Семінар «Коронавірусна хвороба (COVID-19) та все про вакцинування»

19 листопада для студентів ННІОЗ відбувся онлайн-семінар «Коронавірусна хвороба (COVID-19) та все про вакцинацію». Лектором був старший викладач кафедри фізичної терапії, ерготерапії, практикуючий сімейний лікар Захарченко Ігор Вікторович.

На семінарі було пояснено чому важливо робити щеплення від COVID-19 і особливо для студентів. В умовах пандемії важливо захистити себе і не загинути від коронавірусної хвороби, від якої не існує ліків. Навіть вакцинована людина може заразитися COVID-19. Завдання щеплення полягає в тому, щоб ефективно запобігти тяжкому перебігу хвороби, ускладненням і смерті. Отримавши щеплення, людина, навіть якщо і захворіє, то перенесе хворобу легше: швидше за все вона не потребуватиме кисневої терапії та не потрапить до лікарні.

Пандемія серйозно вдарила по системі охорони здоров’я в кожній країні, оскільки наявні в системі охорони здоров’я ресурси зараз працюють для протидії пандемії, включаючи вакцинацію від COVID-19. Відповідно, стає все менше потенціалу для інших функцій системи охорони здоров’я.

Програма семінару охоплює інформацію про всі вакцини, що використовуються в Україні. Семінар також допоможе зміцнити знання студентів щодо вакцинації від COVID-19 та, власне, самої коронавірусної хвороби.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування