Провідні спортсмени НУВГП з футболу у складі НК «Верес»

Провідні спортсмени, члени збірної команди НУВГП з футболу є гравцями НК «Верес» та в даний час проходять зимовий тренувальний збір в рамках підготовки команди до весняної частини сезону

Тренувальні збори у Туреччині з першою командою проходить Протасевич Михайло, студент ННІОЗ, який навчається за спеціальністю Фізична терапія, ерготерапія, випускник ННІОЗ, нападник рівненського Вереса Гайдучик Микола та старший викладач кафедри фізичного виховання, тренер збірної команди НУВГП з міні-футболу та тренер воротарів НК «Верес» Кособуцький Юрій Федорович.

У складі юнацької команди U-19 тренуються студенти ННІОЗ, які навчаються на таких спеціальностях: Фізична терапія, ерготерапія – Шух Дмитро, Устимець Назар; Фізична культура і спорт – Кулик Михайло, Петров Владислав; Фізкультурно-спортивна реабілітація – Ільчук Ігор. Студенти-спортсмени захищають честь університету на змаганнях міста Рівне та беруть активну участь в Універсіаді НУВГП у складі команди ННІОЗ з футболу.

Спортсмени працюють над фізичною підготовкою, отримують максимальні навантаження, покращують свої спортивні кондиції та відпрацьовують ігрові моменти у товариських іграх.

Бажаємо спортсменам та команді нових перемог.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування