Профорієнтаційна діяльність ННІОЗ

13.03.2024 р. у стінах НУВГП відбувся «Путівник» для директорів та заступників директорів Рівненських  ліцеїв і гімназій та керівництва управління освіти Рівненської міської ради

Колектив навчально-наукового інституту охорони здоров’я на чолі з директором, доктором медичних наук, професором Григусом Ігорем Михайловичем провів профорієнтаційну роботу серед гостей заходу. В рамках даної діяльності завідувач кафедри фізичної терапії, ерготерапії, докторка наук, професорка Нестерчук Наталія Євгенівна  представила у вигляді презентації всі основні напрацювання нашого інституту. Директорів та їх заступників ознайомили з освітніми програмами, можливостями вступу та перевагами навчання в ННІОЗ. Гості детальніше дізнались про умови навчання на кафедрах фізичної терапії, ерготерапії й теорії та методики фізичного виховання, про доступ здобувачів вищої освіти до різноманітних лабораторій, про можливість опанування різними видами масажу та стажування у Європі. Також професорка описала значну кількість можливих шляхів до самореалізації для випускників інституту.

 Проєкт «Путівник» запроваджено в Національному університеті водного господарства та природокористування  підготовчим відділенням та центром удосконалення іншомовної освіти.

Його мета – ознайомити учасників освітнього процесу з університетом та посприяти усвідомленому вибору місця для навчання та самореалізації. Завдяки зусиллям та ініціативності підготовчого відділення та центру удосконалення іншомовної освіти і відбувся такий важливий захід.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування