Профорієнтація в стінах ННІОЗ

19 жовтня в Навчально-науковому інституті охорони здоров'я відбулась профорієнтаційна зустріч з випускниками шкіл, яка виявилася надзвичайно цікавою і інформативною подією для всіх присутніх. Зустріч була організована під керівництвом директора інституту, доктора медичних наук та професора Григуса Ігоря Михайловича та підготовчого відділення НУВГП.

Випускники шкіл мали можливість отримати вичерпну інформацію про різноманітні спеціальності, які пропонуються у цьому вищому навчальному закладі. Однією з найбільш популярних спеціальностей серед учасників зустрічі стала спеціальність 227 "Терапія та реабілітація". Вона здобула значний інтерес серед абітурієнтів завдяки актуальності і важливості цього напряму у сучасному світі.

Крім того, багато випускників виявили інтерес до спеціальності 017 "Фізична культура і спорт", оскільки спорт та здоровий спосіб життя займають важливе місце в суспільстві, і ця спеціальність надає відмінну можливість поєднати професійний розвиток та фізичну активність.

Професор Григус Ігор Михайлович надав вичерпні відповіді на запитання абітурієнтів, розповів про можливості навчання та дослідницької роботи в інституті, інновації у навчальному процесі та перспективи для майбутніх студентів.

Зустріч виявилася корисною для обох сторін, і випускники шкіл залишили інститут із багатьма новими знаннями та враженнями, готові до важливого вибору щодо своєї майбутньої освіти та кар'єри.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування