Практична підготовка (Ток-сен масаж, Гуа Ша масаж, Тайський масаж стоп)

У стінах Навчально-наукового інституту охорони здоров'я розпочалася практична підготовка студентів, яка  має на меті набуття професійних навичок та вмінь.

Масаж – це приємна та доступна процедура, яка робить нас здоровішими. Він сприяє покращенню кровопостачання внутрішніх органів та суглобів, налагодженню обміну речовин, що позитивно впливає на загальний стан організму, позитивно впливає на опорно-руховий апарат, допомагає позбутися болю в м'язах, перевтоми, стимулює центральну нервову систему.       

Зважаючи на ритм життя сучасних людей, більшість з них мають проходити регулярні курси масажів. Особливо це стосується офісних працівників, тих, хто займається спортом, весь день перебуває на ногах. Не забуваємо, що видів масажів є безліч і деякі з них, на своєму занятті з практичної підготовки, яке відбулось 30 січня, показала студентка групи 51-м спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» Пасічна Світлана.             

«Ток-Сен» – це особлива техніка тайського вібраційного масажу всіх частин тіла – голови, шиї, спини, ніг, стоп, рук, живота за допомогою спеціальних дерев'яних інструментів. Аналогів цій техніці немає. Ідеально підійде для людей, які мало рухаються.                                                        

«Гуа Ша» – слово не нове і достатньо розтиражоване в наш час. Втім, мало хто знає, що масаж Гуа Ша призначений для всього тіла і має загальний оздоровчий ефект. На його батьківщині – в Китаї та в Азії загалом він вважається ледь не альтернативою багатьох ліків. На занятті Світлана показала, як за допомогою цього масажу, можна нормалізувати кров`яний тиск.               

«Тайський масаж стоп». На думку майстрів тайського масажу, людські стопи - це «енергетичні ворота» нашого тіла, через які проходить потік життєвих сил. Саме на стопах розташована величезна кількість рецепторів, що впливають на функціональність внутрішніх систем. Правильна стимуляція цих рецепторів здатна гармонізувати діяльність ЦНС, а також нормалізувати роботу окремих органів або всього організму в цілому.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування