Практична підготовка (Кінезіотейпування)

У стінах Навчально-наукового інституту охорони здоров'я продовжується практична підготовка студентів

Протягом двох тижнів на базі Навчально-наукового інституту охорони здоровʼя проводилась практична вставка для здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти.
Старша викладачка і аспірантка Зарічнюк Ірина Романівна провела захоплююче практичне заняття з кінезіотейпування для студентів спеціальностей 227 "Терапія та реабілітація" та 017 "Фізична культура і спорт". У рамках практичної підготовки студенти дізнались про історію виникнення методики, її механізми впливу, покази і протипокази до проведення, а також важливість вибору якісного тейпу та його правильного застосування. Студенти активно брали участь, навчаючись клеїти тейпи та застосовувати їх у практичних ситуаціях. Вивчення цієї інноваційної методики дозволило здобувачам не лише засвоїти теоретичний матеріал, але й отримати практичні навички під керівництвом досвідченого фахівця і відчути себе в ролі практикуючих фахівців.

Кінезіотейпування - це сучасна методика, що полягає в застосуванні спеціальних еластичних стрічок на шкіру для підтримки м'язів, зменшення болю, покращення рухливості та попередження травм. Ця техніка широко використовується у спорті, реабілітації пацієнтів після травм або операцій, а також у профілактиці та лікуванні різноманітних захворювань. Тейпи розроблені таким чином, щоб надавати підтримку м'язам та суглобам, не обмежуючи при цьому рухливість тіла. Ця інноваційна методика набула широкого визнання завдяки своїй ефективності та безпечності в застосуванні.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування