Подвійне свято ННІОЗ: випуск бакалаврів 2023 та 5-річчя інституту

Довгоочікувана подія для студентів Навчально-наукового інституту охорони здоров`я НУВГП – урочисті заходи з нагоди вручення дипломів освітнього ступеня «Бакалавр» поєдналась з ще одним особливим святом – 5-річчям ННІОЗ.

01 липня 2023 року актова зала головного корпусу НУВГП була заповнена радісними, усміхненими та сповненими надіями на щасливе майбутнє студентами, а нині вже випускниками нашого інституту, професорсько-викладацьким складом, батьками та поважними гостями. Позаду чотири насичених на події та випробування роки навчання та захист дипломних робіт. На долю наших випускників випало чимало складнощів – одні, пов’язані зі світовою пандемією, карантином, інші – із повномасштабним російським вторгненням. Це саме ті люди, які всупереч обставинам і незалежно від формату навчання все ж доклали максимум зусиль і здобули омріяний фах. 2022/2023 навчальний рік проходив у стані повномасштабної російсько-української війни з усіма її жахами та пересторогами – повітряні тривоги, обстріли, блекаути, непрості умови змішаного навчання. Але завдяки нашій організованості, наполегливій роботі та єднанню, ми витримали і пройшли цей шлях.        

Урочистості розпочали підняттям прапора України та виконанням гімну. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя за незалежність та суверенітет України, наших студентів, випускників, і всіх тих, хто став жертвою цієї війни. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся директор Навчально-наукового інституту охорони здоров’я, професор Ігор Григус, який висловив щиру подяку за те, що свого часу випускники обрали саме наш університет та інститут, який дає широкі можливості професійного росту. Продовжила вітання випускників завідувач кафедри фізичної терапії, ерготерапії, професор Наталія Нестерчук.

Святкування річниці з дня заснування інституту проводиться кожного разу особливо, але за звичним сценарієм: після виступу директора і поважних гостей – концерт, який організували студенти для випускників. Свої довгоочікувані дипломи отримали 33 студенти, один з них – перший випускник спеціальності 017 «Фізична культура і спорт». Дипломи з відзнакою отримали 5 студентів. За високі досягнення у навчанні, спортивні успіхи та активну участь у житті Навчально-наукового інституту охорони здоров`я були нагороджені кращі студенти. Свої грамоти та подяки за сумлінне виконання обов`язків отримали також і науково-педагогічні працівники.

Завершенням свята стало колективне фото. Сьогодні ми говоримо нашим випускникам «У добрий час!» та «До зустрічі в магістратурі!». З вірою у Перемогу України в цій жорстокій війні студенти з високо піднятою головою крокують вперед! Тож бажаємо їм досягнути нових горизонтів, на своєму життєвому та професійному шляху зустрічати тільки позитивних людей і завжди бути патріотами України!

До нових зустрічей в університеті та поза його межам!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування