Подвійне опонентство професора Ігоря Григуса у роботі спеціалізованих вчених рад

25 січня 2022 року директор навчально-наукового інституту охорони здоров’я, д.мед.н., професор Григус І.М. брав участь у якості офіційного опонента в засіданнях двох разових спеціалізованих вчених рад з захисту дисертаційних робіт на здобуття ступеня доктора філософії в Національному університеті фізичного виховання і спорту України, м. Київ.

Зокрема, у засіданні спеціалізованої вченої ради ДФ 26.829.030 НУФВСУ. де відбувся захист дисертаційної роботи Онопрієнка Ігоря Володимировича на тему: «Відновлення якості життя, пов’язаного зі здоров’ям, у працівників розумової діяльності з хронічними попереково-крижовими дорсалгіями засобами фізичної терапії», поданої на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 227 Фізична терапія, ерготерапія та у засіданні спеціалізованої вченої ради ДФ 26.829.031 НУФВСУ, де відбувся захист дисертаційної роботи Пашова Олексія Юрійовича на тему: «Нейропропріоцептивна реабілітація хворих з залишковими проявами невропатії лицевого нерва на віддалених етапах відновлення», поданої на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 227 Фізична терапія, ерготерапія.

Обидва захисти пройшли успішно, здобувачі продемонстрували відмінне володіння матеріалом за темами своїх досліджень, всі члени ради проголосували позитивно.

Більше фото у фейсбук!

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування