Підведення підсумків ННІОЗ 2023-2024

21.06.2024 року відбулось підведення підсумків 2023-2024 навчального року. Не дивлячись на усі зовнішні перешкоди, такі як повітряна тривога та відключення світла, захід все ж таки відбувся, і на святі панувала атмосфера оптимізму та радості. Присутніми були як працівники Навчально-наукового інституту охорони здоров'я, так і випускники вищого закладу, їхні батьки та здобувачі вищої освіти


Розпочалась подія зі слова директора ННІОЗ, Григуса Ігора Михайловича, професора, доктора медичних наук. Директор привітав випускників з завершенням навчання, бажав подальшого розвитку та успіху, а також наголосив на незламності українського духу. Далі бакалаврів вітали завідувач кафедри медико-біологічних дисциплін Гуцман Сергій Володимирович, завідувач кафедри фізичної терапії та ерготерапії і куратор випускної групи ФТЕ-41 Нестерчук Наталія Євгенівна та куратор випускної групи ФТЕ-31інт Ногас Анжела Олександрівна.
Нестерчук Наталія Євгенівна представила досягнення інституту, викладачів та найактивніших здобувачів освіти. Працівники вищого навчального закладу та студенти отримали заслужені подяки, а випускники - дипломи від ННІОЗ. Також глядачі мали змогу насолодитись чудовими танцювальними та співочими номерами найталановитіших здобувачів.
Дякуємо організаторам та ведучим за таке чудове дійство. Вітаємо працівників та здобувачів освіти ННІОЗ з плідним навчальним роком, випускників з отриманням ступеню бакалавра та бажаємо подальших успіхів!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування