Підведення підсумків міжнародної наукової конференції  «Міжнародні дні фізичної терапії, ерготерапії, фізичної культури та спорту»

18 листопада відбулося засідання організаційного та наукового комітетів і професорсько-викладацького складу ННІОЗ щодо підсумків міжнародної наукової конференції «Міжнародні дні фізичної терапії, ерготерапії, фізичної культури та спорту». Статус міжнародної підтверджено участю науковців з Польщі, Індонезії, Вірменії, Білорусі та широкою географією ЗВО України.

Ректорат університету всебічно підтримує та розвиває дослідницьку діяльність науковців, створює всі умови для наукового пошуку, спілкування з ученими світового рівня, плідного обміну думками, оригінальними ідеями, творчими здобутками, урізноманітнює форми індивідуальної роботи з обдарованою студентською молоддю та сприяє розвитку молодіжних наукових ініціатив.

Великим досягненням та гордістю інституту охорони здоров`я стало те, що з поміж найкращих 42 статей, поданих на конференцію та опублікованих у журналі (спецвипуску до нашої конференції), включеному до міжнародної наукометричної бази даних Scopus, авторами та співавторами 16 статей є науковці ННІОЗ. 21 стаття учасників конференції опублікована у нашому фаховому виданні. Статистичні показники науково-дослідної роботи ННІОЗ вказують на позитивну тенденцію розвитку та ефективність роботи.

Директор навчально-наукового інституту охорони здоров`я, професор Григус Ігор Михайлович вручив доповідачам сертифікати та побажав подальших вагомих здобутків і звершень.

З викладачами ННІОЗ обговорили перспективні плани на майбутнє щодо популяризації науки та збільшення кількості й різноманітності наукових заходів.

Висловлюємо вдячність науковій спільноті ННІОЗ та всім учасникам конференції за проявлену активність у проведенні заходу.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування