Перемога на змаганнях з настільного тенісу

У спортивному корпусі Національного університету водного господарства та природокористування 26 березня 2024 року відбулися змагання першості з тенісу настільного серед студентської молоді навчальних закладів вищої освіти Рівненської області за 2023-2024 навчальний рік

У змаганнях взяли участь  3 команди – команда Національного університету водного господарства та природокористування, команда Рівненського державного гуманітарного університету та команда Міжнародного економіко-гуманітарного університету. Однією зі спортсменів команди НУВГП була і Момотюк Віра – студентка Навчально-наукового інституту охорони здоров’я, кафедри фізичної терапії та ерготерапії. Тренер-представник команди – старший викладач кафедри фізичного виховання Віталій Пінчук.

Змагання відбувалися на високому рівні, було помітно великий рівень підготовки учасників та їхнє старання досягти перемоги. Кожна команда виявила справжнє спортивне майстерство, продемонструвавши ентузіазм і великий досвід гри. Ці змагання стали не лише спортивним заходом, але і своєрідним доказом того, що спорт об'єднує та розвиває молодь, спонукаючи їх до здорового способу життя та дисципліни.

Переможцями змагань стала команда НУВГП, яка здобула дві перемоги і записала на свій рахунок 4 очки. Вітаємо спортсменів з майстерною грою і чудовим результатом та бажаємо успіхів у подальших змаганнях!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування