Онлайн-лекція «Принципи постнавантажувального відновлення спортсменів і корекція проявів десинхронозу» для викладачів та здобувачів вищої освіти ННІОЗ

17 квітня 2024 року о 10.00 в онлайн-форматі для викладачів та здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту охорони здоров’я відбулась гостьова лекція на тему «Принципи постнавантажувального відновлення спортсменів і корекція проявів десинхронозу»

Лектор - Гуніна Лариса Михайлівна, доктор медичних наук, старший науковий співробітник, завідувач лабораторії стимуляції працездатності та адаптаційних реакцій у спорті вищих досягнень Науково-дослідного інституту Національного університету фізичного виховання і спорту України.

Постнавантажувальне відновлення спортсменів та корекція десинхронозу є важливими аспектами у спортивній медицині та тренуваннях. Під час лекції викладачі та студенти ННІОЗ ознайомились з основними принципами постнавантажувального відновлення, причинами виникнення десинхронозу та шляхами корекції. Слухачам дана інформація була корисною, адже сприятиме їхньому професійному зростанню. Оскільки постнавантажувальне відновлення та корекція десинхронозу є не лише ключовими компонентами в успішному спортивному тренуванні, але й важливими для забезпечення здоров'я, продуктивності та тривалості кар'єри спортсменів, ці знання є необхідними для усіх, хто прагне бути фахівцем у сфері охорони здоров’я.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування