Відкрита лекція Нагорної О.Б. з дисципліни «Основи фізичної терапії»

В навчально-науковому інституті охорони здоров’я 16 листопада 2020, відбулася відкрита лекція доцента кафедри фізична терапія, ерготерапія Нагорної О.Б. з дисципліни «Основи фізичної терапії» на тему «Реабілітаційне обстеження в практиці фізичного терапевта» для студентів першого курсу спеціальності фізична терапія, ерготерапія та фізична культура і спорт.

Частина студентів були присутні в аудиторії, а інші долучилися дистанційно у програмі MEET та було дотримано всіх норм протиепідемічних заходів.

На лекції було розкрито принципи проведення обстеження, розглянуто міжнародно визнані стандартизовані тести та шкали для оцінки моторної сфери, обґрунтовано завдання Міжнародної класифікації функціонування.

Відкрите заняття проводилося з демонстрацією презентації, ефективним наочним супроводом, залученням студентів до дискусії, використанням цікавих освітніх технологій. На лекції, окрім студентів, були присутні як досвідчені науковці інституту, так і молоді викладачі. При обговоренні якості заняття було зазначено актуальність та доцільність даної тематики для майбутніх фізичних терапевтів та ерготерапевтів, належний, доступний рівень викладання, необхідність впровадження у фахову діяльність інших викладачів.

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування