Науково-практичний семінар «Культура публічного виступу»

07 грудня в Навчально-науковому інституті охорони здоров`я НУВГП відбувся науково-практичний семінар на тему «Культура публічного виступу»

Цільова аудиторія семінару – здобувачі наукових ступенів доктора філософії з терапії та реабілітації, науково-педагогічні працівники. Провела семінар завідувачка кафедри фізичної терапії, ерготерапії, докторка наук з фізичного виховання і спорту, професорка Нестерчук Наталія Євгенівна.
Розпочався семінар з обговорення питань, пов’язаних з плануванням, підготовкою презентації та її представлення. В процесі обговорення був зроблений акцент на таких моментах, як: поводження в ході виступу, виступ перед негативно налаштованою аудиторією. Були детально розглянуті помилки під час промови, а саме: промова без чіткого плану та підготовки, мовчання або надто швидка промова, використання складних та нерозбірливих слів, неспроможність виразити впевненість у власних словах.
Під час науково-практичного семінару доповідачами були як науково-педагогічні працівники Інституту охорони здоров`я, так і здобувачі третього рівня вищої освіти, а саме: професорка Нестерчук Наталія Євгенівна, старший викладач Ніколенко Олександр Іванович, старша викладачка Ніколенко Інна Михайлівна, аспірантка Зарічнюк Ірина Романівна, аспірантка Коробкова Римма Михайлівна, доцентка Гамма Тетяна Вікторівна, аспірантка Крук Іванна Миколаївна, аспірант Кирик Олег Олегович.
У дискусіях, обговореннях, дебатах активно брали участь всі присутні члени кафедри. Вони висловлювали свої погляди, міркування, ділилися власним педагогічним та науковим досвідом.
Корисною для науковців була інформація щодо відмінностей підготовки до захисту дисертацій на здобуття наукових ступенів та донесення результатів наукових досліджень на круглих столах, конференціях, симпозіумах та інших заходах.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування