Нашому ННІОЗ 5 років!!!

У навчального закладу, як і у кожної людини, є свій день народження, своя біографія, певні етапи, що відіграють особливу роль у її житті.

Ювілей інституту – це ювілей кожного з нас, ми всі сьогодні ювіляри. І викладачі, і студенти, і колишні здобувачі освіти. 15 лютого Навчально-науковий інститут охорони здоров’я відзначив свій перший мініювілей – йому виповнилось 5 років.                                                                                      

Так, як засіяна нива має заколоситися, а посаджене дерево дати плід, так і розпочата з Божого благословення п’ять років тому, засновником інституту Григусом Ігорем Михайловичем, справа підготовки фахівців фізичної терапії, ерготерапії продовжується, адже має благородну мету і несе в собі найважливіше – турботу про людство та його добробут.                                     

Впродовж п’яти років утверджувався беззаперечний авторитет інституту. Нелегкими були роки його становлення. Викладачі самовіддано торували нелегкий шлях підготовки фахівців галузі знань 22 Охорона здоров’я за спеціальністю 227 Фізична терапія, ерготерапія, згодом ще й галузі знань 01 Освіта/педагогіка за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт (спеціалізації – фізкультурно-спортивна реабілітація, фітнес та рекреація), адже це незліченна кількість лекцій, семінарів, практичних та лабораторних занять, екзаменів та заліків, це сотні випускників, які разом з дипломами отримали путівку в життя.                                                                   

Багато зусиль і здібностей довелось докласти директору ННІОЗ, Григусу Ігорю Михайловичу, щоби організувати навчальний процес, щоби інститут запрацював належним чином і розвивався надалі. І той шлях, який пройшов наш інститут за п’ять років, заслуговує на повагу. Це живий літопис наполегливої, натхненної, творчої праці викладачів та студентів до визнання своєї ролі у суспільстві. А секрет успіху такої життєдайної енергії, великого творчого потенціалу, наснаги та вміння колективу – це бурхливе сьогодення і віра в майбутнє освіти України, що допомагають осмислити сенс життя.

ННІОЗ у facebook

ННІОЗ на сайті НУВГП

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування