Мить щастя: вручення дипломів магістра

Ковід, дистанційка і війна – виклики, які успішно подолали випускники ННІОЗ, щоб здобути дипломи.

Днями в інституті охорони здоров`я відбулися вручення документів про здобуття повної вищої освіти. Випускники 2022 року – це талановита, завзята молодь, яка точно вміє долати всілякі труднощі. Освітній шлях цих фахівців був по-справжньому тернистий: від започаткування дистанційного навчання, під час пандемії, до сумлінного виконання завдань освітнього процесу в умовах воєнного стану. Хлопці та дівчата показали здатність адаптуватися до мінливості зовнішнього світу, швидко реагувати на зміни, і найголовніше – не втрачати свою продуктивність.                                                                            

Таким чином, вони набули безцінний досвід, що дозволив їм стати справжніми фахівцями з фізичної терапії, які користуються попитом на ринку праці. Першим новоспечених випускників та випускниць привітав директор ННІОЗ, доктор медичних наук, професор Григус Ігор Михайлович. Також багато теплих слів почули наші вже колишні студенти від науково-педагогічних працівників, а зі свого боку вони подякували викладачам за науку, терпіння та допомогу.

Щиро вітаємо вас з цією перемогою! Висловлюємо захоплення вашою людською гідністю та стресостійкістю, жагою до зростання та підтримуємо вас своєю вірою в те, що ваша майбутня професійна кар’єра і особисте життя буде сповнене ще не однією вагомою перемогою.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування