Фестиваль науки

Щороку Національний університет водного господарства та природокористування долучається до відзначення професійного свята працівників науки України

У рамках Фестивалю Науки відбулося багато заходів: всеукраїнські, міжнародні та регіональні науково-технічні конференції, науково-практичні та науково-виробничі семінари, презентації здобутків науковців та інше – всього близько 90. В заходах були залучені студенти і науковці усіх навчально-наукових інститутів. Завершився Фестиваль науки нагородженням науково-педагогічних працівників, молодих науковців та студентів-науковців у конференц-залі університету.
Вітаємо Григуса Ігора Михайловича, директора Навчально-наукового інституту охорони здоров’я, професора, доктора наук з нагородженням почесною грамотою за найбільшу кількість наукових публікацій у міжнародних виданнях, які входять до наукометричної бази Scopus. Нестерчук Наталія Євгенівна, доктор наук, завідувач кафедри фізичної терапії, ерготерапії ННІОЗ отримала подяку за керівництво студентськими стартап-командами «ForRest» та «Safeskill», що здобули перемогу в університетському конкурсі студентських стартапів «Cool Idea». Доктор філософії Трифонюк Лілія Юріївна отримала диплом члена-кореспондента по відокремленому науковому фаховому підрозділу медицини ГО «Міжнародна академія освіти та науки».
Вітаємо та пишаємось!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування