Дебют NNIOZ Team на Health Hackathon 2024

5-7 квітня 2024 року відбувся Health Hackathon. Хакатон – це інтенсивний захід, під час якого групи людей працюють над розв'язанням конкретних завдань за допомогою інноваційних ідей, створюючи та демонструючи свої проєкти

Health Hackathon був спрямований на пошук рішень або ідей в наступних напрямках: серцево-судинні захворювання та діабет, онкологія, ментальне здоров’я.

У заході взяла участь команда NNIOZ TEAM, яку представляли студентки Навчально-наукового інститут охорони здоров’я, кураторських груп завідувача кафедри фізичної терапії, ерготерапії, докторки наук, професорки Нестерчук Наталії Євгенівни  ФТЕ-41 Софія Удодік, ФТЕ-11 Софія Корнійчук та Світлана Кириловець. Здобувачі вищої освіти вразили всіх своєю впевненістю, ентузіазмом та вмінням співпрацювати в команді під час хакатону. Вони активно брали участь у всіх етапах заходу, включаючи аналіз завдання, розробку концепції проєкту та представлення його журі. Студентки виявили великий рівень професійної компетентності та творчого мислення, що дозволило їм швидко розв'язувати проблеми та надавати інноваційні рішення англійською мовою. Результатом їхньої плідної праці став приз у вигляді безкоштовного навчання у Києві тривалістю два місяці.

Вітаємо ННІОЗ ТІМ та бажаємо нових звершень!

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування