Візит делегації НУВГП до BioTech Hub

 У рамках освітнього процесу студенти 1-3 курсів програми «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» відвідали простір BioTech Hub.  

Під час ознайомлення з лабораторією, її керівник пані Катерина продемонструвала наявне обладнання та можливості лабораторії. Здобувачі освіти долучилися до проведення навчальних лабораторних робіт. Здобуті студентами практичні навики дозволять сформувати професійні компетентності та вміння, що стануть цінними на ринку праці.

Розвиток таких інноваційних просторів, які допомагають молоді розвивати власні ідеї та одночасно з тим мотивувати розвиток науки в Україні є важливими для відбудови України. Здобуття практичних навичок є важливим елементом реалізації освітньої програми та самореалізації молодої людини.  Команда ГО «Тех Стартап Скул»  спільно з проектом USAID «ГОВЕРЛА» відкрила освітній біотехнологічний простір BioTech Hub, який став точкою перетину фахівців біотехнологів та молоді, який в майбутньому зможе допомогти в реалізації біотехнологічних інноваційних проєктів.

   Керівник програми Олександр Грицина та команда студентів  освітньої програми «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» висловлюють подяку ГО «Тех Стартап Скул», проекту USAID «ГОВЕРЛА» за надану можливість у проведенні лабораторних робіт та має сподівання на зміцнення співпраці, під час якої здобувачі освіти зможуть набувати практичних навиків під час виконання лабораторних робіт та реалізовувати власні проєкти та ідеї.

  

  

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування