Гостьова лекція від професіонала обробки води

16 травня 2024 р. відбулась гостьова лекція провідного інженера відділу головного технолога Рівненської АЕС Павла Кузнєцова на тему «Впровадження біоцидної обробки води системи технічного водопостачання енергоблоків №3, 4 РАЕС».

Лекцію в онлайн режимі прослухали студенти бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти, що навчаються за спеціальностями 101 "Екологія", 183 "Технології захисту навколишнього середовища", 162 "Біотехнології та біоінженерія», 207 «Водні біоресурси та аквакультура».

Лектор ознайомив студентів із ключовими аспектами та механізмами, що стоять за процесом біоцидної обробки води, а також пояснив його значення для забезпечення сталої та надійної роботи енергетичних установок. Зокрема наголосив, що цей процес вимагає ретельного підходу до вибору методів та речовин, регулярного контролю та адаптації до специфіки умов експлуатації технологічного обладнання та екологічних вимог.

Тематика лекції та дискусія, що відбулась у її ході, довели важливість інтеграції біологічних та інженерних знань, необхідність шукати баланс між забезпеченням потреб сучасності та збереженням природних ресурсів, а також розширили уявлення студентів щодо майбутніх кар'єрних можливостей у сферах управління водними ресурсами, водоочищенням та екологічним моніторингом.

проф. Ольга Бєдункова

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування