Стаття про круглий стіл у НУВГП за участю Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич

Рейтинг користувача: 5 / 5

Активна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зіркаАктивна зірка
 

Міністр освіти і науки України відвідала НУВГП

 Міністр освіти і науки України в рамках свого дводенного робочого візиту до Рівного завітала до Національного університету водного господарства та природокористування, де взяла участь у круглому столі на тему «Нові кейси НУВГП». На заході також були присутні народні депутати Юрій Вознюк та Вадим Сидорчук і депутати обласної ради, а ще представники бізнесу міста Рівного: Сергій Гемберг – засновник платформи «Teleportus», Надія Гладкевич – генеральний директор групи компаній «Реноме», Дмитро Патіс – директор компанії «Ескада-М» та Тарас Комаренко – власник компанії «Smart People».

Ректор Віктор Мошинський виступив із презентацією нашого університету, де чітко поділив інформацію про уже зроблені досягнення та кейси, завдання та перспективи на майбутнє, розробкою яких уже займається адміністрація та колектив університету. Наприкінці підкреслив, що візією університету є розширення міжнародного впливу у сфері гідротехнічного будівництва та енергоефективності, міжнародна сертифікація університету, а також той факт, що в найближчому майбутньому НУВГП стане осередком знань і розвитку водного господарства в Україні.

Лілія Гриневич, у свою чергу, виказала велику радість і натхнення від перебування на такому заході, наголосила, що університет зі 100-річною історією є модерним і крокує в майбутнє разом із всесвітнім прогресом. Також Міністра вразив той факт, що університет розвиває саме ті галузі та ланки, які є потрібними для успіху та розвитку, зокрема, наголосила, що міжнародна співпраця та унікальне явище – тісна співпраця з бізнесом є одною із єдиних можливостей, щоб вирватись уперед та залишити конкурентів позаду. Зі своєї ж сторони Лілія Гриневич розповіла, що її мета у Кабінеті Міністрів України – це дати університетам свободу, закликала нас до співпраці у сфері забезпечення якості вищої освіти України.

У ході розмови Міністр також цікавилась думкою присутніх стосовно нового проекту щодо виплати стипендій студентам, адже в перспективі середній бал уже не буде критерієм для отримання студентами виплат, адже це занадто слабка мотивація до навчання. Відповідала пані Лілія і на питання присутніх щодо платних освітніх послуг, адміністративної самостійності, а також зв’язку бізнесу та освіти.

Наприкінці заходу Лілія Гриневич іще раз засвідчила свою величезну повагу та додала, що рух НУВГП вперед абсолютно спростовує те, що регіональний університет не може стати кращим, і наші амбіції є правильними та приведуть до успіху.

 

Віталій Прокопець,
сектор зв’язків з громадськістю

Читайте нас також: 

               

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування