Якісна освіта в НУВГП під час воєнного стану

У зв'язку з війною наш університет змінив фокус своєї діяльності на благодійну та волонтерську.

Національний університет водного господарства та природокористування (НУВГП), Центр міжнародного співробітництва та освіти:

-проводить безкоштовнi курси та творчі майстер-класи для внутрішньо переміщених осіб (ВПО); 

- ініціював та впровадив програму «Освіта без кордонів» (як виклик війни в Україні), яка поширюється на біженців як внутрішніх, так і зовнішніх, міжнародних студентів, дітей, українських студентів. Програма включає курси з іноземних мов (англійська, французька, іспанська, українська), української культури та міжкультурної комунікації, різноманіття, підприємництва (соціального), геймінгу, психологічної адаптації;

- розробили адаптаційний курс для ВПО;

- професори, академічний склад та студенти НУВГП розробили веб-сайт для ВПО. Ресурс зібрав та об'єднав найнеобхіднішу інформацію для людей, які втекли від війни та опинилися в незнайомому місці;

- НУВГП приймає ВПО в гуртожитках університету.

Під час війни питання якісної освіти є гострим. Академічна та студентська спільнота НУВГП приєдналася до національних проектів «Моніторинг наслідків війни в Україні за допомогою супутникових знімків» та «Збережемо спадщину».

Наші студенти надихають нас і дають надію, адже вони – майбутнє України. Незважаючи на лихо та виклики воєнного часу, кампус наповнений молодими усміхненими обличчями. Ми вдячні всім нашим захисникам за можливість навчати та формувати інтелектуальну еліту, яка змінить країну.

Протягом першого року війни повітряні атаки, відключення електроенергії призводили до порушення регулярної навчальної діяльності. Ми змушені були проводити всі заняття онлайн. Безпека та захист студентів, викладачів та співробітників стали головним пріоритетом. У кожному з навчальних корпусів та студентських гуртожитків університету є укриття.

Війна змусила більшість наших іноземних студентів залишити країну. Але НУВГП проявив стійкість, оскільки викладачі, студенти та співробітники невпинно працюють для підтримки навчальної та наукової діяльності, незважаючи на складні обставини. Міжнародна підтримка та співпраця відіграли вирішальну роль у допомозі нам підтримувати, розвивати та відновлюватися після конфлікту.

Ми постійно вдосконалюємось, забезпечуючи високу якість освіти та досліджень і щодня волонтеримо, працюємо на благо нашої Держави та допомагаємо Збройним Силам України!

Більше про нашу діяльність у 2022 році у прикріплених хештегах

#курси #заняття #проектнувгп #практичнізаняття #розвиваючізаняттядіти  #вивченняіноземноїмови #освітабезкордонів #нувгп #нувгптадіти

#StopPutin #StandWithUkraine #NoWar #StopRussianAggrassion  

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування