Співробітники НУВГП відвідали фестиваль "International Vechornytsi"

Делегація Національного університету водного господарства та природокористування (НУВГП) у рамках проекту INTERADIS відвідали Міжнародний фестиваль “International Vechornytsi”у м. Києві. Цей захід, організований Університетом "КРОК", став платформою для демонстрації культурного різноманіття та талантів студентів з різних країн.

Перший день фестивалю розпочався з офіційного відкриття та вітальних слів від ректора Університету "КРОК" Андрія Кучка, директора Навчально-наукового інституту "КРОК" Андрія Лотарєва, координатора проєкту Національного офісу Erasmus+ в Україні Світлани Шитікової та директора Українського державного центру міжнародної освіти Олени Шаповалової.

Фестиваль продовжився різноманітними виступами, серед яких були танцювальні номери, вірші, презентації та пісні. Від НУВГП на фестивалі виступили:

  • Котробай Ліна (Молдова) та Чжан Кайюе (Китай) декламували вірши.
  • Дзмітрий Лісічик (Білорусь) з відеозаписом вірша.
  • Самадлі Нурлан (Азербайджан). 

Крім того, свої таланти продемонстрували студенти з інших країн, включаючи Китай, Індію, Португалію, Нігерію, Туніс та Бразилію.

Другий день фестивалю був присвячений екскурсіям та творчим майстер-класам. Співробітники НУВГП взяли участь у турі по Університету "КРОК", а також відвідали різноманітні майстер-класи, де змогли спробувати себе у творчих та освітніх активностях. Завершився день опціональною екскурсією, організованою ESN Kyiv, яка надала учасникам можливість ознайомитися з культурними та історичними пам'ятками Києва.

Співробітники НУВГП відзначили високий рівень організації заходу та цікаву і насичену програму. Вони висловили подяку організаторам фестивалю за можливість взяти участь у такому важливому культурному заході, який сприяє зміцненню міжнародних зв'язків та обміну досвідом між університетами.

Міжнародний фестиваль “International Vechornytsi” став чудовою нагодою для встановлення нових контактів, обміну ідеями та культурними цінностями, а також для натхнення на нові звершення у галузі освіти та науки.

Для довідки: Проект “Адаптація та інтеграція іноземних студентів / INTERADIS” (619451-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP) спрямований на інтеграцію іноземних студентів в український та європейський освітній простір за допомогою культурних, етнічних, соціальних та академічних цінностей. Проект співфінансується Європейським Союзом у рамках конкурсу Еразмус+ з розвитку потенціалу вищої освіти.

 

 

 

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування