Дуальне навчання Україна-Словаччина

Наш партнер зі Словаччини, Академія професійної освіти «Меркур» пропонує можливість для студентів НУВГП навчатися за програмами дуального навчання в Словаччині. 

Студент навчається в Україні та одночасно в Словаччині в Академії Меркур, готельній школі.

Більш детальна інформація буде надана електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Посилання на сайт Академії - https://akademiamerkur.sk/

Для довідки:

Академія професійної освіти Меркур - це освітня організація, що здійснює свою діяльність на території Словацької Республіки і пропонує навчання/стажування/практики у галузях Гастрономії та Сервісу, ІТ-технології, Охорони Здоров’я,Будівництва,Державного управління, Обліку і Аудиту.

Академія професійної освіти Меркур надає професійну освіту не тільки студентам, але й викладачам закладів вищої освіти, коледжів, майстрам та вчителям професійно-технічних училищ, на основі акредитації Міністерства освіти, науки, досліджень і спорту Словацької Республіки. 

Навчальні програми завершуються видачею сертифікату про закінчення стажування та практики. Академія професійної освіти Меркур співпрацює з вітчизняними (словацькими) та іноземними партнерами, серед яких, зокрема партнери з таких країн, як Франція, Італія, Швейцарія та Німеччина.

Офіційний представник НПО «Академія професійної освіти Меркур» на Україні Домище-Медяник Алла Михайлівна (+380506783959), доц., к.е.н., доцент кафедри менеджменту туристичного та готельно-ресторанного бізнесу Ужгородського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету.

За детальною інформацією звертайтеся в Центр міжнародного співробітництвата освіти НУВГП (вул. Соборна, 11, 1-ий корпус, каб. 101).

Ккоординатор – Власюк Галина Миколаївна.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування