У НУВГП стартували курси англійської мови рівня В2 для викладачів та академічного персоналу

НУВГП реалізує нову ініціативу, спрямовану на підвищення рівня англійської мови серед науково-педагогічного працівників та адміністративного персоналу.

Курси розраховані на рівень володіння мовою В2 та спрямовані на підвищення професійних компетенцій учасників у сфері адаптації та інтеграції іноземних студентів в Україні. Метою цієї ініціативи є підвищення комунікативних навичок викладачів та академічного персоналу, що дозволить їм більш ефективно взаємодіяти з міжнародною аудиторією.

Однією з ключових особливостей цього курсу є їх гнучкий формат: учасники можуть обирати між онлайн та офлайн заняттями в залежності від свого розкладу та власних уподобань. Це дає можливість отримувати якісну освіту, не зважаючи на графік роботи.

Для забезпечення якісного навчання всі учасники були поділені на 2 групи, кожна з яких складається з 10 осіб. Це дозволяє забезпечити індивідуальний підхід до кожного слухача та максимально ефективне вивчення матеріалу.

У своєму постійному прагненні до вдосконалення НУВГП акцентується на якісній освіті та підтримці свого персоналу. Ми глибоко переконані, що знання англійської мови на рівні В2 є невід'ємною складовою успішної академічної та наукової діяльності в сучасному світі.

Для довідки: Проект “Адаптація та інтеграція іноземних студентів / INTERADIS” (619451-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP) спрямований на інтеграцію іноземних студентів в український та європейський освітній простір за допомогою культурних, етнічних, соціальних та академічних цінностей.

Проект співфінансується Європейським Союзом у рамках конкурсу Еразмус+ з розвитку потенціалу вищої освіти.

 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування