🌍 "Дні Еразмуса в НУВГП: Розкрийте Міжнародний Світ"

Національний університет водного господарства та природокористування відзначив Дні Еразмуса з величезним захопленням та ентузіазмом! Протягом кількох днів студенти та викладачі об'єдналися, щоб поділитись своїм досвідом міжнародної освіти та  культурного обміну.

З вітальним словом завітала на захід Савіна Наталія Борисівна, проректорка з  наукової роботи та міжнародних зв'язків, розповіла студентам про співробітництво з іноземними ЗВО, важливість участі в міжнародних програмах обміну між університетами, а також поділилася власним досвідом європейських цінностей та побажала cтудентам успіхів в подальшому навчанні.

🌐 Презентація програм міжнародної мобільності та її перспективи (Cолодкий Владислав Олександрович, начальник відділу організації міжнародної освіти та міграційних питань ЦМСО) : Студенти долучилися до цікавих презентацій, де вони дізналися про можливості навчання за кордоном завдяки програмам Еразмус+ та іншим можливостям грантових програм.

📜 Презентація грантових угод та стипендій Програми ЄС Еразмус+ . На зустрічі було оголошено нові грантові угоди, що дають студентам можливість розширити свої знання та дослідження на міжнародному рівні.

🧠 Квіз «ERASMUSDAYS2023» (Туз Марія Вікторівна, провідний фахівець з інформаційного та протокольно-візового забезпечення ЦМСО) : Студенти мали можливість не тільки перевірити свої знання, а й  дізнатися багато нового про історію створення програми обміну Erasmus+.

📚 Майстер-клас "Розвиток Особистих Взаємин в Межах Міжкультурної Комунікації. Європейський Вимір" (Михайлова Єлизавета Вікторівна, завідувач підготовчого відділення для іноземних громадян ЦМСО): В рамках майстер-класу, студенти пройшли DİSC  тест та визначили слабкі й сильні сторони своєї особистості, що, безсумнівно, в майбутньому допоможе учасникам розвинути навичкиуспішного міжнародного спілкування.

 Дні Еразмуса в НУВГП - це свято міжнародної освіти та культурного обміну.

Проект “Адаптація та інтеграція іноземних студентів / INTERADIS” (619451-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP) спрямований на інтеграцію іноземних студентів в український та європейський освітній простір за допомогою культурних, етнічних, соціальних та академічних цінностей. Проект співфінансується Європейським Союзом у рамках конкурсу Еразмус+ з розвитку потенціалу вищої освіти

Дякуємо всім, хто брав участь, та хто зробив цю подію особливою! Наш університет завжди відкритий для світу, і Дні Еразмуса були ще одним свідченням нашого глибокого звʼязку із світовою освітньою спільнотою.

#Еразмус#МіжнароднаОсвіта #НУВГП #КультурнийОбмін #МіжкультурнаКомунікація #СвітоваОсвіта#Interadis#erasmusdays#erasmusplus#erasmusua#ErasmusGeneration#neoinukraone#nuwee#ERASMUSKA2#Center for International Cooperation and Education 

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування