Студенти 3-го та 4-го курсів спеціальності 201 «Агрономія», разом з викладачами кафедри агрохімії, грунтознавства та землеробства ім. С.Т. Вознюка, к. с.-г. н., доцентом Олійник О.О. та к. с.-г. н., доцентом Морозом О.С., з ознайомчою метою відвідали об’єкт сільськогосподарської діяльності СГК «Тако».
З 24 лютого 2024 року директор ННІ АЗ Алла Прищепа, завідувач кафедри водних біоресурсів Тетяна Полтавчанко, доцент кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства ім. С. Т. Вознюка Тетяна Солодка, професор кафедри менеджменту та публічного врядування Людмила Безтелесна та доцент кафедри економіки підприємства та міжнародного бізнесу Владислав Солодкий проходять міжнародне стажування в Університеті Дубровніка
Мікробіологічні дослідження під керівництвом Інеш Родрігес (лабораторія мікробіології, ICBAS – Інститут біомедичних наук імені Абеля Салазара).
За програмою стажування і тренінгів викладачі ННІАЗ у в межах проекту AFISHE відвідали наукову бібліотеку Словацького аграрного університету та зустрілись із її директором Mgr. Beata Bellerova, PhD.
Викладачі ННІАЗ мали насичений та цікавий перший тиждень перебування в Словацькому університеті.
Щиро вітаємо студентку 2 курсу спеціальності ‘’Агрономія’’ Семенчук Анжеліку, яка виборола стипендію Erasmus+ KA171 International Bachelor's Summer Semester "Agriculture, Food and Nutrition" в Університет прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) з 22 квітня по 12 липня 2024 року.
Тривають тренінгі та стажування викладачів ННІАЗ у межах грантового проєкту ERASMUS+AFISHE "Розвиток освіти аквакультури та рибного господарства для зеленої справи в Вірменії та Україні: від освіти до екології".
1 березня на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбулась гостьова лекція з дисципліни «Готельна справа» на актуальну тему «Сучасні інформаційні технології в готелях».
На засадах міжвузівської співпраці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи НУВГП, м. Рівне і кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, м. Вінниця, 29 лютого 2024 року проведено гостьову онлайн лекцію на тему: «Сучасні аспекти менеджменту в готельно-ресторанному бізнесі та туризмі».
Інноваційний підрозділ інжинірингова лабораторія "Ноосфера"
Проєкт Національного фонду досліджень України
Науковий парк "Інноваційні технології Рівненщини"
Проєкт енергоефективності "Вища освіта"
INTERADIS
Європейський корпус солідарності Salto
Школа лідерства
Відкритий шкільний університет