Previous Next

Розпочався цикл гостьових лекцій на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи

На засадах міжвузівської співпраці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи НУВГП, м. Рівне і кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, м. Вінниця, 29 лютого 2024 року проведено гостьову онлайн лекцію на тему: «Сучасні аспекти менеджменту в готельно-ресторанному бізнесі та туризмі».

Лектор: Рябенька Марина Олександрівна, канд. екон. наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ВТЕІ ДТЕУ, м. Вінниця. Викладачі НУВГП, Луцького національного технічного університету, Державного університету «Житомирська політехніка» і здобувачі спеціальностей   241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм» відгукнулися на пропозицію та активно долучилися до онлайн лекції.

Гостьову лекцію проведено з використання платформи Zoom.

Лекція доповнювалася цікавою, змістовною мультимедійною презентацією і викликала жвавий інтерес у слухачів. Високий професіоналізм, педагогічна майстерність, компетентність і відкритість до аудиторії лектора Рябенької Марини Олександрівни склали позитивні враження, викликали зацікавленість у присутніх здобувачів, які  мали змогу задати питання, висловити свої думки, отримати обґрунтовані відповіді.

Активність наших здобувачів у таких зустрічах мотивує колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи НУВГП продовжувати практику проведення гостьових лекцій в НУВГП та брати активну участь у гостьових лекціях інших ЗВО України. Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи щиро дякує Рябенькій Марині Олександрівні, викладачам НУВГП, запрошеним викладачам з інших ЗВО та здобувачам НУВГП за сприяння налагодженню співробітництва між закладами та комунікації науковців, студентів і викладачів.

Більше фото на сторінці кафедри в fb.

 

доцентка кафедри туризму
та готельно-ресторанної справи, к.е.н.
Оксана Конарівська

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування