Previous Next

AFISHE: тренінги в Словацькому аграрному університеті

Викладачі ННІАЗ мали насичений та цікавий перший тиждень перебування в Словацькому університеті.

Зустрічі зі словацькими та вірменськими учасниками проєкту AFISHE виявились змістовними та інформативними. Кожного дня відбувались заняття в групах за напрямками технічного оснащення рибництва та основ наукових досліджень.

Наші викладачі (професор кафедри екології, ТЗНС та ЛГ, д.біол.н. Ольга Бєдункова, доцент кафедри водних біоресурсів, к.с.-г.н. Аліна Петрук, доцент кафедри землеустрою, кадастру, моніторнгу земель та геоінформатики, к.т.н. Василь Корбутяк) мали змогу ознайомитись із досвідом роботи словацьких науковців. Значна увага приділялась питанням державної підтримки галузі рибництва в країнах-партнерах AFISHE, а також використання штучних водойм або вирощування риби в спеціальних умовах, таких як рибні ферми, що дозволяє контролювати умови життя риби і максимізувати їхній ріст та розвиток. Були обговорені інструменти мотивації студентів до ведення наукової діяльності, застосування новітніх методів навчання, а також питання академічної доброчесності.

Ефективними були дискусії під час занять, у ході яких викладачі з НУВГП, Національного аграрного університету Вірменії та Словацького аграрного університету в м. Нітра представляли своє бачення подальшого розвитку і вдосконалення реалізації освітніх програм за напрямком водних біоресурсів та аквакультури.

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Політика конфіденційності

Технічна підтримка сайту

Повідомити про корупцію

Image

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11, тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

Скринька довіри

Image

При використанні матеріалів - посилання на сайт  обов'язкове

Всі права захищені законодавством України

Технічна підтримка сайту

Україна, 33028, м. Рівне, вул. Соборна 11,

тел. (0362) 63-32-09

mail@nuwm.edu.ua

Наші координати

2024 Національний університет водного господарства та природокористування